×

Waarschuwing

This parser only supports VCARD and VCALENDAR files
Content is:Error 404 (Niet gevonden)!!1*{

Feest! Op de Werf

 dsc 1679 Vorige vrijdag werden onze speelplaats en het grasveld van het Sint-Ursula-Instituut voor de derde keer omgetoverd tot een festivalweide...

Onze leerlingen en leerkrachten organiseerden samen de derde editie van ons schoolfestival. Dat het dit jaar een moeilijk opgave zou worden, was al meteen duidelijk: onze school staat immers volop in de steigers. Toch werd het voor de gelegenheid omgedoopte "Feest! Op de Werf" een knaleditie!

In de voormiddag waren er verschillende sponsoractiviteiten voor de eerste en de tweede graad, terwijl de derde graad meewerkte om alles op te bouwen en klaar te zetten.  Om 12.00u was het dan zover: het feest kon beginnen! De verschillende optredens werden aan elkaar gepraat door special guest Jo Hens, die menig hart sneller deed slaan. Op het groot podium waren er optredens van talent uit eigen bodem (huidige leerlingen, maar ook reeds afgestudeerde sterren). Zo vereerden volgende oud-leerlingen onze school nog eens met een bezoek: zanger Benjamin Coveliers, mentalist/jongleur Stefan Paridaen en DJ's R3ban, The Ngineer & Mayhem Makers. 

Tijdens de uitgelaten dag vol muziek en dans konden de leerlingen zich ook uitleven bij activiteiten van de randanimatie:  lasershoot, game-room, volksspelen, hennatattoo's en een spookhuis.

De opbrengst van het festival gaat naar de twee goede doelen die we dit jaar steunen, namelijk “De vrienden van Tahanang” (Meer info) en "VZW Wemel” (Meer info).

Hieronder enkele sfeerbeelden:

There is no image or category is unpublished or not authorized

(klik op de foto's om het volledige album te zien)

 

U bevindt zich hier: Home Activiteiten Feest! Op de Werf