×

Waarschuwing

This parser only supports VCARD and VCALENDAR files
Content is:Error 404 (Niet gevonden)!!1*{

Meneer Verbinnen viert 70ste verjaardag voor de klas!

img 20180118 160350 Meneer Verbinnen werd gisteren 70 en dat mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! Onder massale aandacht van leerlingen, kleuters en pers (hij verscheen in het nieuws van VTM, ATV en GVA!) werd hij verrast tijdens één van zijn lessen. 

 

img 20180118 wa0001   img 20180118 wa0002

 Hier vindt u de links naar GVAATV & VTM. Gelukkige verjaardag, meneer Verbinnen!

Reportage op VTM nieuws:

 

Reportage op ATV:

 

 


Renatus Verbinnen, alias René, wordt 70! Deze zéér gemotiveerde leerkracht werkt voltijds als leerkracht Wetenschappen. Hij doceert fysica en chemie voornamelijk aan de bovenbouw (dit zijn 4, 5, 6 ASO, 6 TSO en 5 Gezondheid en Welzijn). Biologie is niet echt zijn comfortzone.

 

René begon zijn carrière als chemicus bij Monsanto. Vervolgens nam hij een bedrijf over (Van den Broeck) dat knopen en ritsen maakte.

In schooljaar 2000-2001 begon hij als voltijdse leerkracht ”wetenschappen“  bij Sint-Ursula-Instituut Wilrijk.

Morgen is het zijn 70ste verjaardag en dat konden we niet zomaar laten voorbij gaan!

René is zo gedreven, dat hij buiten zijn lessenpakket ook nog halftijds informatieve rondleidingen geeft in het educatief centrum te Dessel, bij Isotopolis. Dit bedrijf verwerkt/ bergt radioactief afval en kernafval.

Nog enkele leuke anekdotes: op donderdag voormiddag geeft hij geen les, maar komt naar school, omdat dan de poetsvrouw bij hem thuis komt poetsen.

Elke middagpauze gaat René met enkele vaste collega’s een erwtensoepje drinken in het volkscafé “De Nieuwe Kroon”.

René is erg streng en houdt van niet te belachelijk doen.

Maar toch… ooit heeft hij eens op een examen een vraag gesteld over de mast van de stoomboot van Sinterklaas. Als René examens maakt, doet hij er erg lang over. Hij typt alles namelijk met één vinger!

Deze week springt René ook nog even in (interim) voor een herstellende collega. Hij geeft deze week vervangles natuurwetenschappen in het 4de jaar sociaal-technisch wetenschappen.

Een collega zoals René is een unicum binnen het onderwijs en deze ongelooflijk gedreven leerkracht mag dan ook in de bloemetjes worden gezet!

- Meester Bart


img 20180118 124356   img 20180118 160350

Op het einde van de dag werd René door zijn collega's verrast in 'De Nieuwe Kroon' en kreeg hij bovenstaand schilderij, gemaakt door PO-leerkrachten mevr. Legein en Stikkers.

 

U bevindt zich hier: Home Activiteiten Meneer Verbinnen viert 70ste verjaardag voor de klas!