Sint-Ursula viert samen anders en anders samen

 dsc 5842

Op vrijdag 20 april organiseerde onze school een schoolfeest, gericht op zowel  leerlingen en  leerkrachten, als op ouders en toekomstige leerlingen. Zo werd het bruisende leven op de school in kaart gebracht.

De dag begon om 8.30 uur. De leerlingen konden deelnemen aan verschillende workshops. De tweede graad bijvoorbeeld ondernam een expeditie door Wilrijk en keek achteraf film. Het zesde en het zevende jaar waren verantwoordelijk voor de opbouw.

‘s Namiddags begon het eigenlijke feest en werd de multiculturele markt geopend. Er werden allerlei lekkernijen zoals wafels, loempia’s, hotdogs, enz. aangeboden. Op de achtergrond klonk de hippe muziek van onze huisdj’s.

’s Avonds waren de ouders en toekomstige leerlingen welkom om een rondleiding te krijgen in het nieuwe gebouw en te genieten van de multiculturele markt en de muziek van Dag Anniek.

De opbrengsten van deze dag gaan rechtstreeks naar het goede doel dat de school steunt, nl. de Vlinderkens, een kleinschalige organisatie binnen de bijzondere jeugdzorg. Op het schoolfeest kon je echt zien dat we samen anders, anders samen waren.

Door Necip, Maïlys, Amal, Bleona, Sophie en Steven

 There is no image or category is unpublished or not authorized

U bevindt zich hier: Home Activiteiten Sint-Ursula viert samen anders en anders samen