×

Waarschuwing

You must use an API key to authenticate each request to Google Maps Platform APIs. For additional information, please refer to http://g.co/dev/maps-no-account

Sociaal project 4VV: creatief op de markt! 

20180528 08415820180529 093422

Zoals u wel weet steunt onze school dit jaar als sociaal project VZW De Vlinderkens. Iedere klas werkt dit jaar een activiteit uit om zo geld in te zamelen. Onze leerlingen van 4VV bleven uiteraard niet achter en kwamen met een superorigineel idee op te proppen: ze gingen hun zelfgemaakte spulletjes op de markt verkopen.
Maandag: Markt van Hoboken
 
4VVB slaagde er vandaag in om een mooi verkoopcijfer binnen te halen voor de VZW De Vlinderkens. 
Dat de leerlingen hun hart op de juiste plaats hadden, wisten we al. Maar dat het échte verkopers waren die vol zelfvertrouwen en positivisme hun zelfgemaakte koopwaar verkochten, dat hebben de marktbezoekers in Hoboken snel ontdekt!  
Wij zijn alvast fier op hen!
De leerlingen van 4VVA veroverden  vandaag de markt in Wilrijk. We kregen hartverwarmende commentaren van inwoners en marktbezoekers over onze  leerlingen die zich met hart en ziel inzetten voor andere jongeren. De sfeer zat er vanaf het begin in.
Super gewerkt! Supertrots!
 
20180528 084158
 
Dinsdag: Markt van Wilrijk
 
De leerlingen van 4VVA veroverden vandaag de markt in Wilrijk. We kregen hartverwarmende commentaren van inwoners en marktbezoekers over onze leerlingen die zich met hart en ziel inzetten voor andere jongeren. De sfeer zat er vanaf het begin in.
Super gewerkt! Supertrots!
 
20180529 093422
 
U bevindt zich hier: Home Activiteiten Sociaal project 4VV: creatief op de markt!