Bereikbaarheid van het CLB tijdens de zomervakantie

clb logo

VCLB De Wissel - Antwerpen

Vrij Centrum voor Leerlingenbegeleiding

 

Campus Zuid

Leopoldlei 96 - 2660 Hoboken

Tel. (03) 216 29 38

Fax (03) 260 97 29

www.vclbdewisselantwerpen.beOp donderdag 27 juni 2019 zijn Sebastiaan Pandelaers en Dieter Paeps als CLB-medewerker aanwezig tijdens het oudercontact op school.

Dieter Paeps is op vrijdag 28 juni 2019 bereikbaar op het CLB (OP AFSPRAAK) voor vragen over de onderwijsloopbaan van leerlingen.

AFSPRAAK maken via 03 216 29 38 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Tijdens de zomervakantie is het CLB open tot en met 12 juli (uitgezonderd op donderdag 11 juli) en opnieuw vanaf 16 augustus.

Er wordt tijdens deze periode een permanentieregeling voorzien voor vragen over de onderwijsloopbaan van leerlingen van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13 uur tot 16 uur. Op maandag is het CLB bereikbaar tot 18.00 uur.

We werken tijdens deze periode bij voorkeur op AFSPRAAK. Er kan vooraf telefonisch een afspraak worden gemaakt via 03 216 29 38.

VCLB De Wissel is gesloten van 13 juli tot en met 15 augustus 2018.

clb kaart

Te bereiken met tram 2 en 4


 

Hoe maak je een goede studiekeuze?

  • Wat zijn je interesses?
  • Wat zijn je verstandelijke mogelijkheden? Wat kan je goed en wat kan je minder goed?
  • Studeer je graag of ben je eerder een ‘doener’?
  • Wat zijn de mogelijke studierichtingen?
  • Heb je alle mogelijkheden grondig onderzocht?
  • Ben je niet teveel beïnvloed door vooroordelen?

Het CLB kan je hierbij helpen.


 

onderwijskiezer

www.onderwijskiezer.be

Deze website is er voor leerlingen en ouders, leerkrachten, … kortom voor iedereen die op zoek is naar goede en volledige informatie over onderwijs.

Je vindt er een overzicht van alle studierichtingen, lessenroosters, adressen van scholen enz. Klik hiervoor op “secundair onderwijs” en dan op de door u gekozen rubriek (vb 2e graad SO,3e graad SO, leren en werken, …)Via belangstellingsdomeinen, beroepen, … kan je opzoeken welke opleidingen hierbij aansluiten.

Deze website heeft ook linken naar belangstellingstesten “I-Like” (eerste en tweede graad),“I-Prefer” (einde SO), studiehoudingstesten en andere hulpmiddelen voor het maken van een goede studiekeuze. Je vindt deze test op de homepage van Onderwijskiezer (rechts van het scherm).


clb chat

 

 

U bevindt zich hier: Home Uncategorised Bereikbaarheid van het CLB tijdens de zomervakantie