Brico, provincie Antwerpen en het ICT-team van de school schakelen een versnelling hoger.

 20191119 094107 

Project RUPS maakt stilaan het een en ander los in en rondom de school.

Doe-het-zelf bouwmarkt Brico is enorm gecharmeerd door de eerste nestkasten die van de band rollen en besloot daarom de school een accuboormachine cadeau te doen. De machine werd meteen ingezet en helpt de leerlingen om de nestkasten nauwkeuriger te monteren.
De provincie Antwerpen neemt naast het plaatsen van de nestkasten ook de opvolging voor zijn rekening. In mei of juni zal de provincie de school inlichten over hoeveel kasten er bewoond zijn.
Ouders, personeel en omstaanders krijgen weldra de kans om het peter- of meterschap van een genummerde kast op zich te nemen. Via de site van de school kan iedereen de toestand van zijn genummerd huisje volgen.
Op school is intussen een webcam gearriveerd die het ICT-team in een nestkast zal plaatsen. Deze nestkast wordt in de grote boom voor de speelplaats gehangen. Binnenkort hopen we de eerste beelden van nieuwsgierige koolmeesjes te kunnen tonen.

U bevindt zich hier: Home Activiteiten Brico, provincie Antwerpen en het ICT-team van de school schakelen een versnelling hoger.