Algemene info

Inschrijven als nieuwe leerling?    pencil

Een goede schoolkeuze is zeer belangrijk en daarom staan wij voor je klaar met alle nodige informatie.

Je kan de school telefonisch bereiken vanaf 19 april 2021 9.30 uur om kenbaar te maken dat je interesse hebt om je in te schrijven op onze school voor het schooljaar 2021-2022. Nadien zal je gecontacteerd worden voor een gesprek. Telefoonnummer: 03 828 03 86

De inschrijvingen starten op donderdag 1 juli 2021.

 

Het reilen en zeilen op het Sint-Ursula-Instituut

Heb je nog vragen over het uniform, de structuur van onze school alsook het dagdagelijkse verloop of het breed aanbod aan studierichtingen die we aanbieden? Maak een afspraak met de coördinator of schrijf je in voor een corona-proof fysiek bezoek via het contactformulier onderaan. 

 

 

Extra ondersteuning en zorg

Heb je vragen omtrent de extra ondersteuning die we leerlingen aanbieden en onze zorg in het algemeen? Wil je weten hoe wij als school jouw kind extra kunnen begeleiden? Maak een afspraak met de coördinator of schrijf je in voor een corona-proof fysiek bezoek via het contactformulier onderaan.

 

 

Contactformulier

Wil je je inschrijven voor een richting bij ons op school? We zijn opnieuw bereikbaar vanaf 23 augustus. Je kan je interesse voor een bepaalde richting echter al kenbaar maken via onderstaand contactformulier. In de week van 23 augustus zullen we u contacteren om te laten weten of er nog plaats is op onze school. Inschrijvingen gebeuren enkel op afspraak. 

Contactformulier

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

U bevindt zich hier: Home Studieaanbod en inschrijvingen Algemene info