Algemene info

Inschrijven als nieuwe leerling?    pencil

Een goede schoolkeuze is zeer belangrijk en daarom staan wij voor je klaar met alle nodige informatie.

Je kan de school telefonisch bereiken vanaf 19 april 2021 9.30 uur om kenbaar te maken dat je interesse hebt om je in te schrijven op onze school voor het schooljaar 2021-2022. Nadien zal je gecontacteerd worden voor een gesprek. Telefoonnummer: 03 828 03 86

De inschrijvingen starten op donderdag 1 juli 2021.

 

Het reilen en zeilen op het Sint-Ursula-Instituut

Heb je nog vragen over het uniform, de structuur van onze school alsook het dagdagelijkse verloop of het breed aanbod aan studierichtingen die we aanbieden? Maak een afspraak met de coördinator of schrijf je in voor een corona-proof fysiek bezoek via het contactformulier onderaan. 

 

 

Extra ondersteuning en zorg

Heb je vragen omtrent de extra ondersteuning die we leerlingen aanbieden en onze zorg in het algemeen? Wil je weten hoe wij als school jouw kind extra kunnen begeleiden? Maak een afspraak met de coördinator of schrijf je in voor een corona-proof fysiek bezoek via het contactformulier onderaan.

 

 

Toch liever een afspraak maken?

Als u naast alle bovenstaande info en digitale gesprekken toch graag fysiek een kijkje zou willen nemen in onze school, kan u via onderstaand formulier een afspraak maken. U krijgt dan een corona-proof afspraak na de paasvakantie en van zodra de maatregelen het toelaten.

Ook wanneer u door omstandigheden onze digideurdag niet kon bijwonen en een afspraak wenst voor meer informatie over onze studierichtingen / school kan u gebruik maken van onderstaand formulier..

Contactformulier

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

U bevindt zich hier: Home Studieaanbod en inschrijvingen Algemene info