Inschrijvingen

Inschrijvingen schooljaar 2020-2021

 

Inschrijvingen 2020-2021

Een goede schoolkeuze is zeer belangrijk en daarom staan wij voor je klaar met alle nodige informatie tijdens onze verschillende infomomenten.

Door de Coronacrisis zijn geplande infomomenten zoals de Infodag afgelast. Voor meer informatie kan u intussen de infobrochures hieronder downloaden:

Voor meer info over de graadovergangen kunt u hieronder de digitale presentaties downloaden.

 

 

Inschrijvingen voor het 1ste jaar A en 1ste jaar B

 Meld je aan

Indien u via ‘Meld je aan’ uw dochter of zoon hebt geregistreerd, zal u uiterlijk 8 mei 2020 een plaats toegewezen krijgen. Voor de definitieve inschrijving van de toegewezen tickets moet de school wachten op richtlijnen van het LOP Antwerpen alsook op eventuele nieuwe maatregelen i.v.m. het coronavirus.

U wordt zeker door de school op de hoogte gehouden i.v.m. het verdere verloop van de inschrijvingen.

 Vrije inschrijvingen

Gelieve de gegevens van de leerling (keuze 1A of 1B, voornaam, familienaam, geboortedatum, telefoon en adres) te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij vrije plaatsen zal u zo vlug mogelijk op de hoogte gebracht worden om de inschrijving te vervolledigen.

Indien de richting volzet is zal u op de wachtlijst geplaatst worden. De documenten i.v.m. de wachtlijst zal u per mail ontvangen.


 

Inschrijvingen voor het 2de jaar t.e.m. het 7de jaar

Momenteel zijn de inschrijvingen opgeschort tot en met 19 mei. U kan al wel via dit formulier uw interesse tot inschrijven kenbaar maken.

Nadat het aantal vrije plaatsen gekend is, zal de school contact met u opnemen voor het verdere verloop van de inschrijving.

U bevindt zich hier: Home Inschrijvingen