Aftermovie Schoolfeest 2018

dsc 5893 Een mooieterugblik op een fantastische dag. Hier kan je alle highlights van het Schoolfeest 2018 nog eens in een zestal minuten samengevat zien!

Lees meer: Aftermovie Schoolfeest 2018

Sint-Ursula viert samen anders en anders samen

 dsc 5842

Op vrijdag 20 april organiseerde onze school een schoolfeest, gericht op zowel  leerlingen en  leerkrachten, als op ouders en toekomstige leerlingen. Zo werd het bruisende leven op de school in kaart gebracht.

Lees meer: Sint-Ursula viert samen anders en anders samen

Vrienden van het erfgoed Sint-Ursula

vrienden erfgoed logo Sluit je aan bij de “vrienden van het erfgoed van Sint-Ursula”! Like ons op de facebookpagina van Sint-Ursula!

Je hebt het misschien gelezen, gezien of gehoord: de voormalige kapel en het voormalige klooster van onze school werden in 2016-2017 afgebroken. Ook de kloostergang en de kloostertuin zijn niet meer. Zij vormden nochtans een stuk van het verleden van onze school.

Lees meer: Vrienden van het erfgoed Sint-Ursula

Poppenkast door 5JGZ

20180301 143852 Tijdens de afgelopen lessen van 'Expressie en Animatie' knutselden de leerlingen van 5JGZ zelf enkele handpoppen in elkaar met materiaal dat ze thuis vonden. Met een kartonnen doos maakten ze een poppenkast en nadien verzonnen ze in groepjes hun eigen 'poppenkastverhaal'.

Lees meer: Poppenkast door 5JGZ

U bevindt zich hier: Home Activiteiten