group students graduationcapgown diploma SLR18157 Applying to Graduate School 858462408 is

Naar jaarlijkse gewoonte wuift ons teerbeminde Instituut haar afgestudeerden graag in stijl uit. Dit jaar zal dit voor het eerst online gebeuren.

Hou op dinsdag 30/6 voor de laatste keer jullie Smartschool inbox in de gaten, want jullie gaan een link voor een live screening ontvangen. Nodig familie en vrienden uit om dit samen te beleven of stuur de link rond - alles kan, maar mis dit unieke afscheid niet!


 

Rouwbericht Zuster Maria

Zuster Maria

We kregen zopas het droeve bericht dat Zuster Maria op 31 mei is overleden. Ze werd vorig jaar in december 90 jaar. 

Lees meer: Rouwbericht Zuster Maria

SU in de pers: In mei legt elke vogel een ei (of tien!)

kuikentjes In Coronatijden is het leuk om af en toe ook wat positieve beelden te krijgen. Dankzij Project Rups werd de quarantaine wat opgevrolijkt door het koppeltje Mario en Mariette, die de voorbije maanden hard aan hun nestje bouwden.

Lees meer: SU in de pers: In mei legt elke vogel een ei (of tien!)

Leerling in de kijker: Safae, vrijwilliger bij JES

Safae vrijwilliger corona In deze vreemde tijden moeten ook onze leerlingen noodgedwongen op zichzelf terugplooien. Ondanks het thuisonderwijs, is het mooi om te zien hoe sommigen de tijd vinden om ook aan anderen te denken. Op de website van de Stad Antwerpen kwamen we een bekend gezicht tegen in een hartverwarmend verhaal! Proficiat, Safae!   

Lees meer: Leerling in de kijker: Safae, vrijwilliger bij JES

Ook Sint-Ursula bedankt de zorg!

img 20200324 wa0002 Omdat onze leerlingen ook vandaag gehoor gaven aan de oproep van de overheid, hield de ochtendploeg zich creatief bezig. Het resultaat is op de voorgevel te bewonderen. Met deze tekening en letters willen we laten weten dat ook het Sint-Ursula-Instituut het medisch, verplegend en zorgend personeel bedankt voor hun ongeziene inzet.

Lees meer: Ook Sint-Ursula bedankt de zorg!

U bevindt zich hier: Home Bouwwerken Activiteiten