×

Waarschuwing

This parser only supports VCARD and VCALENDAR files
Content is:Error 404 (Niet gevonden)!!1*{

Schoolboeken

Bestellen vanaf eind juni

Stap 1: surf naar www.studieshop.be

  • Geef aan in welke gemeente je naar school gaat.
  • Selecteer jouw school uit de lijst.
  • Duid aan naar welke klas je volgend schooljaar gaat.
  • Nu zijn er 2 mogelijkheden:
    • heb je al ooit boeken besteld, log dan in.
    • heb je nog nooit besteld, creëer een nieuw account.

Stap 2: Je krijgt nu je persoonlijke boekenlijst te zien

Stap 3: Huren of kopen

  • Huur: je huurt de boeken voor 1 schooljaar. Aan het einde van het jaar moet je ze afgeven op school.
  • Koop: sommige boeken moet je aankopen bv. invulboeken of woordenboeken.
  • Heb je al een boek van deze lijst in je bezit, vink dan ‘niet bestellen’ aan.
  • Op de boekenlijst staat  in de rubriek ‘Algemeen’ een voorschot van de schoolfactuur vermeld. Dit is verplicht en moet steeds aangevinkt staan.

Stap 4: Bestelling afronden - betalen

  • Afronden van de bestelling
  • Naast de gekende opties Bancontact, Paypal, Visa, Mastercard, iDeal en overschrijving bieden we verschillende spreidingsopties aan via domiciliëring. 
    Op deze manier kan de besteller zijn betaling afstemmen op zijn of haar persoonlijke financiële situatie.
    •  50/50 %: de helft wordt betaald bij bestelling en de andere helft een maand later.
    • 4 x 25 %: een vierde wordt betaald bij bestelling, de volgende schijven 30, 60 en 90 dagen later.

Stap 5: Verzending

  •  Binnen de 48 uur krijg je een bevestiging via e-mail.
  • Jouw boekenpakket zal naar het opgegeven adres verstuurd worden, ben je niet thuis kan het afgehaald worden in een afhaalpunt.

Retour

Wanneer je een artikel wil terugsturen dan moet je dit aanmelden via zijn persoonlijke omgeving op de website. 

Zo verloopt de verwerking van de retour steeds correct en transparant.

Heb je vragen i.v.m. jouw bestelling:

  • Kijk eerst op www.studieshop.be/FAQ
  • Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zorg dat je je klantnummer vermeldt
  • Bel gratis naar 0800 57 117 van 8.30 uur tot 17.00 uur (houd je klantnummer bij de hand)

 


 

Heb je of ben je op zoek naar tweedehandsboeken van het Sint-Ursula-Instituut?
 
In deze facebookgroep kan je jouw tweedehandsboeken kopen en verkopen. Kijk eerst de huidige boekenlijsten na in de map bestanden. 
Opgelet: Kopen en verkopen gebeurt rechtstreeks tussen de koper en de aanbieder. Het Sint-Ursula-Instituut biedt deze dienst aan, maar is verder niet aansprakelijk.

Sint-Ursula Pest-Actieplan

Wij hechten in Sint-Ursula enorm veel belang aan het creëren en behouden van een veilige en stressvrije omgeving. Wij zijn dan ook erg waakzaam voor ongewenst gedrag binnen en buiten de schoolmuren.

Daarom werd het Sint-Ursula Pest-Actieplan opgericht. Hoe kan jij meewerken aan een SUPA-sfeer op school?

Dat ontdek je hier!

 

Blijf er niet mee zitten!

Zit je ergens mee? Spreek erover! Je kan ons altijd in alle vertrouwen contacteren via het online meldpunt. Natuurlijk kan je ook altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een berichtje achterlaten in één van de SUPA-postbussen op de school.

 

supa logo cut

 poster verbeterde versie vertouwensleerlingen

 

 

Open leeratelier

Thuis studeren, een plek vinden om samen aan een groepswerk te werken, … Het is niet voor iedereen evident. Als school willen we een leercultuur stimuleren en bieden we daarom een aangename werkplek aan die onze leerlingen aanzet tot leren en lezen. Sinds dit schooljaar kunnen al onze leerlingen in het open leeratelier terecht! 

Wat valt hier allemaal te beleven? 

  1. De stille ruimte --> Hier kan je in alle rust en gezelligheid een boek, krant of tijdschrift lezen. 📚 Als school stellen we gratis boeken, strips en tijdschriften/kranten ter beschikking. Bovendien heb je in dit lokaal ook toegang tot digitale kranten. Ben je nog niet uitgelezen? Dan mag je altijd een boek ontlenen om thuis verder te lezen!
  2. De werkruimte --> Hier kan je terecht om rustig te studeren, iets te herhalen, om elkaar iets uit te leggen, een groepswerk, voorbereiding van de examens of grote herhalingstoetsen ... kortom, de ideale werkplek! 😎📝

 

Welk materiaal kan je hier vinden? 

🅱️ Een bibliotheek met een ruim aanbod aan boeken.

📰 Dagelijks de krant (De Standaard en Het Nieuwsblad) en wekelijks de nieuwe Knack! Ideaal voor wie een artikel nodig heeft voor een taak. Knip het stukje dat je nodig hebt er gerust uit. Wie na het laatste lesuur langskomt, mag de krant ook mee naar huis nemen!

🖥️ Twee computers waarop jullie gebruik kunnen maken van ons digitaal kranten- en tijdschriftenabonnement. Zo hebben jullie ook toegang tot alle artikels die achter een betaalmuur zitten.

🎧 Naast ons uitgebreid boekenaanbod, hebben jullie ook toegang tot duizenden gratis luisterboeken via de Anderslezen-app. Gebruik gerust de hoofdtelefoons die ophangen tegen de grijze muur (vraag indien nodig hulp aan de aanwezige leerkracht)!

👨‍🏫 Verschillende tools die jullie kunnen ondersteunen bij het studeren, zoals studeerkaarten en cursussen studiecoaching. Dit is vrij te raadplegen. 

👩‍🎓 Voor onze laatstejaars ligt hier uitgebreide informatie ter ondersteuning van de overstap naar het hoger onderwijs. 

 

Wanneer kan je hier terecht? 🕕

  • ELKE MIDDAGPAUZE van 12.05 uur tot 12.50 uur (maandag, dinsdag, ook woensdag, donderdag en vrijdag). 👍
  • Onze leerlingen van het 6de en 7de jaar krijgen bovendien de kans om in dit lokaal zelfstandig te werken tijdens studie-uren. Zo motiveren we hen om hun eigen leerproces te sturen en hier zelf verantwoordelijkheid in te nemen.
  • Op vraag van onze leerlingen, stellen we deze werkplek ook ter beschikking tijdens de proefwerkenreeks. Leerlingen uit het 4de, 5de en 6de jaar die nood hebben aan een rustige werkplek of graag in groep studeren, zijn dus ook welkom tijdens de namiddag in het open leeratelier. Motivatie verzekerd!

 Foto website   stille ruimte

Brieven

De brieven die aan de leerlingen worden meegegeven zijn beschikbaar op onze SchoolOnline omgeving. Elke leerling heeft zijn eigen login gegevens hiervoor gekregen.

Klik hier om naar onze SchoolOnline omgeving te gaan.

De brieven staan in de cursus "Algemeen" bij "mijn documenten". Dit ziet er als volgt uit (let op dat de juiste cursus geselecteerd is):

SOLalgemenedocs

U bevindt zich hier: Home Uncategorised